Akıllı Spor Parkı Projesi

Herkes için spor, her yerde spor anlayışı ile tüm vatandaşlarımızın faydalanabileceği bir spor ve sağlıklı yaşam projesidir.

Akıllı Spor Parkı Projesi

Herkes için spor, her yerde spor, anlayışı ile tüm vatandaşlarımızın faydalanabileceği bir spor ve sağlıklı yaşam projesidir. Akıllı Spor Parkı Projemiz, ilçemiz sınırlarında, belediyemize ait 140 adet park alanında hizmete sunulacaktır. Park alanlarında yer alacak spor danışmanımız ARBEY ile birlikte gerçekleştireceğimiz projemiz, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız için bir spor aktivitesi olacaktır. Akıllı Spor Parklarımıza gelen Kadın – Erkek – Çocuk, her yaş grubuna özel programlar hazırlayan ARBEY ile birlikte, günün her saati spor yapabilmenin heyecanını yaşayacağız. Vatandaşlarımıza herhangi bir spor aleti kullanmadan, kendi vücut ağırlığına göre egzersizler planlayan ARBEY; aynı zamanda her yaş grubuna özel programlar sunacaktır.
QR kod okutularak erişilecek spor danışmanımız ARBEY, bizlere yapılması gereken egzersizlerin nasıl ve ne kadar sürede, yapılması konusunda rehber olacaktır. Park alanlarımızda bulunan oturma banklarından yardım alarak; sağlıklı yaşam için spor egzersizleri deneyimini ilçemizdeki tüm vatandaşlarımız ile birlikte yaşayacağız. Akıllı Spor Parklarımıza Sizleri de Bekliyoruz.

Diğer Hizmetler