Etkinliklerden yararlan, Haydi kaydol !

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü

Hakkımızda...

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Arnavutköy halkının fiziksel ve ruhsal sağlığını güçlendirmek, yeteneklerini geliştirmek için spor tesislerinden yararlanmalarını ve spor etkinliklerine aktif olarak katılımlarını öncelemiştir. Arnavutköy Gençliğinin spor ile buluşmasını sağlamak ve gençliğin gelişimi için destek olmak misyonlarını yüklenmiştir.

Arnavutköy Belediyesi’ne ait spor salonlarını işletmek; sporun her dalında ulusal ve uluslararası nitelikte; bilimsel, teknik, eğitsel, sportif, turistik, kültürel yarışma, festival, sergi, gezi, kamp, konferans, seminer, kurs gibi organizasyonlar düzenlemek; araştırma ve eğitim çalışmaları yapmak öncelikli faaliyetleri arasındadır.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, sosyal yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefiyle tüm spor tesislerinde kent sakinlerinin çağdaş koşullarda, düzenli ve bilinçli spor yapmasına yönelik  çeşitli imkanlar sunmaktadır. Ayrıca Türk sporuna modern bir alt yapı kurmak, yeni sporcular kazandırmak ve engelli sporcularımıza imkanlar sağlayabilmek için önemli adımlar atmaktadır.

Satrançtan karateye, basketboldan voleybola, atletizmden masa tenisine, faklı birçok dalda gerçekleştirdiği onlarca organizasyon sayesinde kazandığı bilgi birikimi ve organizasyon kabiliyeti ile öne çıkan Gençlik ve Spor Müdürlüğü, ilçemizin sportif başarılarında aktif rol üstlenmekten ve sportif alanlarda verdiği hizmetlerden gurur duymaktadır.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Bölgedeki tüm gençliğe yönelik çalışmalar yaptığı gibi birçok amatör spor kulübüne de destek sağlamaktadır. İlçedeki diğer kurum ve kuruluşlarla koordinasyon içinde çalışmalarına devam etmektedir.